Werktuigbouw en machinebouw.
Voor vaklui en engineers

Heb je een achtergrond in de werktuigbouwkunde of in de machinebouw? Dan is werk vinden in deze tijd een koud kunstje. Maar werk vinden waarin je inhoudelijk wordt uitgedaagd, jezelf continu ontwikkelt én jij jezelf helemaal thuis voelt, is vaak een stuk lastiger. Bij Vesten ben je daarvoor aan het juiste adres.

Vacatures werktuigbouw en machinebouw.

Vesten beschikt over een uitgebreid netwerk van topopdrachtgevers in heel Nederland en een ruim aanbod aan vacatures in de werktuigbouw en machinebouw. Voor vaklui en engineers.

Denk aan vacatures op het gebied van projectmanagement, projectengineering, manufacturing en processing. Zoek je werk als starter of ervaren vakman, bekijk dan de vacatures op het gebied van operationele aansturing op de werkvloer, operationele techniek, onderhoud en revisie van machines, werkvoorbereiding en productielijnen.

Bekijk de vacatures werktuigbouwkunde en machinebouw.

Liever eerst persoonlijk kennismaken?

We horen graag wat je zoekt en vinden gegarandeerd een passende uitdaging.

Werken in de werktuigbouw en machinebouw.

Bij Vesten kun je aan de slag bij technische bedrijven in onder meer de productie en maakindustrie (zowel food als non-food), automotive, weg en waterbouw, olie en gas, apparatenbouw en piping en renewable energy.

Aan de slag bij Vesten.

Vesten is een technisch detacheringsbureau voor vaklui en engineers in de werktuigbouwkunde en machinetechniek. Je vindt bij ons uitdagende projecten voor ambitieuze techneuten bij topopdrachtgevers in heel Nederland.

Bij Vesten kreeg mijn ontwikkeling direct een stevige impuls en zat mijn carrière lekker in de lift

Bij Vesten ben je thuis in je werk.

Jezelf kunnen zijn in je werk, dat vinden we het allerbelangrijkste. Dus zoeken we een project, interim-klus, zzp-opdracht of baan waar jij je thuis voelt. Een werkplek die bij je past, geeft jou de ruimte en vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je grenzen te verleggen. Zo groei je mee met alle ontwikkelingen in je vakgebied en blijf je vooroplopen op de arbeidsmarkt. Vesten ondersteunt je daarin met opleidingen, coaching en begeleiding. Altijd 100% afgestemd op jouw ambities! Je leest hierover meer in ons ManiVest.

Vesten betekent:

Vacatures werktuigbouwkunde en machinebouw.
Projectleiding, interim-opdrachten, zzp-vacatures en vaste banen

Wat kunnen we voor
jou betekenen?
Neem contact op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Maak kennis.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?