Vesten voor Engineers.
Vacatures in techniek

Bij Vesten vind je uitdagende projecten voor ambitieuze techneuten. We verbinden technische professionals en engineers met topopdrachtgevers in heel Nederland. Zo kom je terecht op projecten die helemaal bij je passen.

Op zoek naar een nieuw project?
Vesten helpt je carrière verder

Of maak je liever eerst persoonlijk kennis met Vesten?
We horen graag wat je ambities zijn en vinden gegarandeerd een nieuwe uitdaging

Vesten detachering.
Werken bij topopdrachtgevers, waar jij je ambitie waarmaakt

Wil je bewust bouwen aan je carrière met de zekerheid van een vast contract? Zoek je vacatures in de techniek bij opdrachtgevers die jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal stellen en optimaal ondersteunen? Bij Vesten ga je jouw ambities waarmaken.

Hoe zie jij je carrière voor je?

Bij Vesten vind je een ruim aanbod aan vacatures in de techniek, met een projectlooptijd variërend van een paar maanden tot een paar jaar. Op detacheringsbasis leer je verschillende bedrijven, bedrijfsculturen en rollen kennen. Daarbij word je voortdurend ondersteund om inhoudelijk en persoonlijk je talenten verder te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt. Je ontwikkelt je sneller en loopt voorop in de markt. Dat is de meerwaarde van detachering bij Vesten.

Vacatures voor engineers.

Senior BIM Modelleur Installatietechniek.

Senior BIM Modelleur Installatietechniek.

Senior BIM Modelleur Elektrotechniek.

Vesten Jezelf.
Een droomcarrière, door gewoon jezelf te zijn

Jezelf kunnen zijn, dat vinden we bij Vesten het allerbelangrijkste. Jezelf zijn geeft ruimte en vrijheid. Om nieuwe uitdagingen aan te gaan, je grenzen te verleggen en voorop te lopen in deze tijd.

Vesten je thuis.

Jezelf zijn vraagt zelfvertrouwen en een thuisbasis. Vesten is die thuisbasis voor engineers. Je maakt onderdeel uit van een uitgebreid netwerk van professionals. Je kunt je voortdurend verder ontwikkelen en hebt een betrokken groep collega’s om je heen.

Vesten ManiVest.

Onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Dat is het DNA van onze organisatie. Onze Vesten manier van werken en samenwerken, die we hebben vastgelegd in ons ManiVest.

Of bekijk je liever eerst waar je komt te werken?

Vesten betekent.
Vacatures in techniek bij topopdrachtgevers

Op zoek naar een nieuw project?

Of maak je liever eerst persoonlijk kennis met Vesten?

We horen graag wat je ambities zijn en vinden gegarandeerd een nieuwe uitdaging.

Vesten verbindt.
Een succesvolle match is meer dan een passend cv

Een passende vacature in techniek gaat niet alleen over werk. Je wilt de klik voelen met het team, kansen zien om te groeien en je thuis voelen bij het bedrijf en de manier van werken van je opdrachtgever. Een succesvolle match maken is mensenwerk, waar we ons bij Vesten graag voor inzetten. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan engineers en technische opdrachtgevers met elkaar verbinden, zien groeien en mooie resultaten bereiken.

Op zoek naar een nieuw project?