ManiVest voor Vaklui.

Wij helpen technisch Nederland verder.
Hoe?
Door goed voor onze mensen te zorgen.
Dat zit verweven in alles wat we doen en is vastgelegd in ons ManiVest.

ManiVest voor vaklui.
De 4 pijlers van ons ManiVest

Thuis.

Vesten is een thuis voor Vaklui. Je loopt er gemakkelijk binnen voor een kop koffie en je kunt hier altijd jezelf zijn. Het draait hier om jou. Je wordt gezien en gewaardeerd. Als het nodig is, staan we voor je klaar. Om te luisteren naar wat je bezighoudt, dingen die spelen op de werkvloer en voor hulp bij je ontwikkeling. Er is tijd voor een geintje maar boven alles kunnen we op elkaar bouwen. Vesten je bij ons, dan heb je een stevige basis vanwaaruit jij je werk kunt doen. Je krijgt alle support die je nodig hebt om je loopbaan vorm te geven.

Ontwikkeling.

Ontwikkeling begint bij jezelf, maar doe je samen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen. Je krijgt de kans om te ontdekken wat bij je past. Waar wil je naartoe groeien? Vragen stellen en nieuwe dingen uitproberen worden gestimuleerd en fouten maken vinden we waardevol. Juist daardoor word je elke dag beter. Je krijgt van ons je leven lang de begeleiding die je nodig hebt en een scholingsbudget. Zo blijf je bij met je vakkennis én groei je op persoonlijk vlak. Van monteur tot technisch directeur, bij Vesten is geen ontwikkeling te gek.

Projecten.

Naar welke projecten ben je op zoek? Waar wil jij je vakkennis laten zien en nieuwe skills opdoen? Van welke bedrijfscultuur word je blij? Samen bepalen we welk project en welke opdrachtgever bij je passen. Jouw persoonlijke wensen staan daarbij voorop. Zo zorgen we voor een project op maat. In lijn met jouw ontwikkeling en in de regio waar je wilt werken. Is je project afgerond of ben je toe aan wat nieuws? Dan maken we samen de stap naar een mooi vervolgproject.

Coaching.

Bij de start van je project staan we naast jou en je opdrachtgever. We helpen onze opdrachtgevers met de personele invulling en met de begeleiding van hun team. We houden contact met jou en komen regelmatig langs op je project. Om zeker te weten dat je op je plek zit en je draai vindt. En dat er een goede balans is tussen werk en thuis. Cruciaal voor je werkplezier! Onze Vesten Vaklui ontmoeten elkaar graag en regelmatig. Voor de contacten, het uitwisselen van ervaringen, een drankje en een hele hoop gezelligheid.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis.