Vesten helpt je zaak verder.

Vesten voor ZZP’ers.
ZZP opdrachten in techniek

Ben je op zoek naar ZZP opdrachten in de techniek? Bij Vesten vind je uitdagende en goed betaalde ZZP opdrachten bij topopdrachtgevers. Jij doet waar je goed in bent. Wij zorgen dat alles contractueel, administratief, financieel, juridisch en fiscaal goed geregeld en op orde is. Dat geeft rust, extra vrijheid en meer voldoening.

Vesten verbindt.
De vrijheid van een ondernemer, de zekerheid van werk

Bij Vesten vind je uitdagende ZZP opdrachten in de techniek voor ondernemende techneuten met ambitie. Vesten beschikt over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers met een grote behoefte aan actuele technische kennis en flexibele, ondernemende vakmensen. Die vooroplopen in hun vak en waar nodig op de werkvloer meedenken over de beste oplossingen

Op zoek naar extra klussen of nieuwe uitdagingen?

Vacatures Installatietechniek

Projectcoördinator installatietechniek.

Vacatures Bouwkunde

Timmerman.

Vacatures werktuigbouwkunde

Machinebouwer.

Vacatures Schilders

Onderhoudsschilder.

Vesten ontzorgt.
Geen zorgen over facturen, financiën en administratie

Als ZZP’er in de techniek ben je in de eerste plaats vakman of vakvrouw. Het liefst werk je aan mooie opdrachten. Maar er komt meer kijken bij het ondernemerschap. Daar heb je gelukkig ons voor.

Vesten zorgt dat alles rondom je ZZP opdrachten in de techniek goed geregeld is. Geen onzekerheid meer over betalingen en altijd een goed gevulde opdrachtenportefeuille. En heb je vragen? Dan bel je met je vaste contactpersoon bij Vesten.

Vesten jezelf.
Maak je ambities waar

Zoek je ZZP opdrachten in de techniek waar je professioneel, vakinhoudelijk en persoonlijk voortdurend kunt doorgroeien? Bij Vesten stellen we jouw ontwikkeling centraal. Ga je via detachering als ZZP’er in de techniek aan de slag, dan leer je verschillende bedrijven kennen. Daarbij word je voortdurend ondersteund om je talenten verder te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt. Je ontwikkelt je sneller en loopt voorop in de markt. Dat is de meerwaarde van Vesten ZZP opdrachten in de techniek. Bij Vesten maak je jouw ambities waar.

Vesten betekent.
Je zaak goed geregeld

Op zoek naar nieuwe ZZP opdrachten in de techniek?

Of maak persoonlijk kennis met Vesten.