Solliciteren bij Vesten.

Engineer Jezelf.
In 4 stappen je carrière op de rit

1. Solliciteren

Onze samenwerking begint met een uitgebreide kennismaking. We praten over je kennis, ervaring, maar vooral ook over je ontwikkelbehoefte en ambities voor de toekomst. Welke uitdagingen zoek je? Waar loop je warm voor? Welke type bedrijf past bij jou? Wat is een prettige werk-privé balans? Welke arbeidsvoorwaarden zijn voor jou belangrijk?

2. Nieuwe projecten

Samen bespreken we de opties voor projecten en opdrachtgevers. We introduceren je bij de opdrachtgever, bereiden je eerste kennismaking voor en begeleiden je bij het maken van afspraken over taken, resultaten en verantwoordelijkheden.

Eenmaal gestart hou je regelmatig (telefonisch) contact met je accountmanager en hebben we na een maand een eerste evaluatie.

3. Coaching en intervisie

Gedurende de looptijd van het project hebben we regelmatig contact en ieder half jaar voeren we een functioneringsgesprek. Daarin bespreken we hoe het project verloopt. Waar nodig sparren we over hoe je optimaal kunt leren en groeien in dit project. Op de kwartaalbijeenkomsten ontmoet je collega-engineers en besteden we aandacht aan intervisie en de uitwisseling van kennis en ervaringen.

4. Vesten Vakontwikkeling

Ieder jaar krijg je een opleidingsbudget om je vakinhoudelijke kennis en ervaring verder uit te breiden. We sparren samen waar je op wilt focussen en hoe je het opleidingsbudget besteedt op een manier die voor jou het meeste oplevert. Zo beschik je altijd over actuele kennis, ben je gemakkelijk inzetbaar op innovatieve projecten en blijf je in de toekomst wendbaar op de arbeidsmarkt.

Op zoek naar een nieuw project?

Vacatures Installatietechniek

Lead engineer installatietechniek.

Vacatures Bouwkunde

BIM modelleur bouwkunde.

Vacatures werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider werktuigbouwkunde.

Referenties.

Je ideale project nog niet gevonden?
Gegarandeerd dat wij die vinden.

Neem contact op. Dan gaan wij voor je aan de slag.