ManiVest voor Engineers.

Wij helpen technisch Nederland verder.
Hoe?
Door goed voor onze mensen te zorgen.
Dat zit verweven in alles wat we doen en is vastgelegd in ons ManiVest.

ManiVest voor Engineers.
De 4 pijlers van ons ManiVest

Thuis.

Thuis is de plek waar je graag bent. Je bent er welkom en kunt er altijd jezelf zijn. Je wordt gezien en gewaardeerd, voor wie je bent en wat je bijdraagt. Het is je vertrekpunt én je kunt erop terugvallen. Het is jouw basis van waaruit je de wereld aankunt. Die plek wil je niet meer kwijt! Vesten is zo’n plek. Het draait hier om jou. Als mens en als professional. Als het nodig is, staan we voor je klaar. Vesten je thuis, dan heb je een stevige basis van waaruit jij je carrière verder vormgeeft en krijg je alle support die je daarbij nodig hebt.

Ontwikkeling.

De wereld verandert sneller dan ooit. Voortdurend werken we met nieuwe kennis, nieuwe technieken en vanuit nieuwe inzichten. Dat vraagt wat van jou. Op alle vlakken bijblijven, als professional én als mens. Want groeien in je vak gaat niet zonder persoonlijke groei. Vesten werkt actief mee aan jouw ontwikkeling. Die begint bij jezelf, maar doen we samen. We ondersteunen je bij het bepalen van je ontwikkelfocus en je beschikt over een ruim studiebudget. Zo kijken we voortdurend wat je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.

Project.

Naar welke projecten ben je op zoek? Waar wil je jouw kennis en ervaring inzetten en nieuwe opdoen? Werk je graag op het vlak van tijdelijke projectondersteuning of ga je liever voor langere tijd bij een opdrachtgever aan de slag? Bij Vesten voor Engineers vind je de meest uiteenlopende, spraakmakende en innovatieve projecten op jouw vakgebied. In Nederland of in je eigen regio. Als werkvoorbereider, BIM-engineer of projectleider. Door onze unieke aanpak en ondersteuning helpen we al die verschillende technici en engineers blijvend vooroplopen in hun vak.

Coaching.

Bij de start van je project staan we naast jou en je opdrachtgever. We helpen onze opdrachtgevers met de personele invulling en de begeleiding van hun team. We houden contact met jou en komen regelmatig langs op je project. Om te waarborgen dat je op je plek zit. Ofwel, dat jij je waarde kunt toevoegen aan het project en andersom. En dat er een goede balans is tussen werk en thuis. Dat vinden we cruciaal voor een succesvolle carrière en optimaal werkplezier! Onze Vesten Engineers ontmoeten elkaar graag en regelmatig voor inspiratie, intervisiebijeenkomsten, het uitwisselen van ideeën en ervaringen, een drankje en een hele hoop gezelligheid.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak kennis.