Vesten voor Vaklui.
Werken in de techniek

Hou je van je vak, maar zoek je ander werk? Bij Vesten voor Vaklui vind je technische vacatures in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde en schildersbranche. Wij bemiddelen in opdrachten voor vakmensen, technische monteurs (MBO 2 en 3), zij-instromers en BBL Leerlingen die graag werken in de techniek.

Op zoek naar een nieuw project?
Vesten helpt je carrière verder

Of maak je liever eerst persoonlijk kennis met Vesten?
We horen graag wat je ambities zijn en vinden gegarandeerd een nieuwe uitdaging

Vesten vast en zeker.
Werken bij verschillende opdrachtgevers en toch een vaste baan

Nederland staat te springen om vaklui. Als je wilt werken in de techniek heb je volop mogelijkheden. Wij helpen je graag die mogelijkheden benutten. In dienst van Vesten werk je in de techniek op verschillende klussen, bij opdrachtgevers die bij je passen.

Je werk en toekomst goed geregeld.

Je ontwikkelt je verder in je vak en je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Dat geeft plezier in je werk en zekerheid voor de toekomst. Goed geregeld dus!

Werken in de techniek.
Vacatures voor vaklui

Vacatures Installatietechniek

Aankomend monteur installatietechniek.

Vacatures Bouwkunde

Betontimmerman.

Vacatures werktuigbouwkunde

Machinebouwer.

Vacatures Schilders

Schilder seriematig onderhoud.

Vesten Jezelf.
Werken aan jezelf, bouwen aan je loopbaan

Gewoon jezelf zijn.

Jezelf kunnen zijn, dat is voor iedereen belangrijk. Bij Vesten kan dat. Jezelf zijn geeft je de ruimte om mee te veranderen met de tijd.

We begeleiden je om te ontdekken wat je wilt en kunt. Je doet verschillende klussen en maakt kennis met meerdere opdrachtgevers. Je verlegt je grenzen en groeit mee met de markt.

Zo word je steeds meer jezelf en nóg beter in je vak. Dat zorgt voor meer werkplezier en je hebt gegarandeerd altijd werk in de techniek

Wat voor jou?

Of bekijk je liever eerst waar
jij komt te werken?

Vesten betekent.
Werk in de techniek dat bij je past

Vesten voor vast.
Een vast contract, wel zo prettig

Een vast contract is bij veel bedrijven een stuk minder vast dan vroeger. Bij Vesten niet. Je bent bij ons in dienst en wordt gedetacheerd bij onze klanten. Vind je het prettig om ergens langere tijd te werken of hou je van veel verschillende klussen en opdrachtgevers? Het kan allebei.

Maar houdt het werk bij de ene opdrachtgever op, dan kun je altijd werken in de techniek bij een andere passende opdrachtgever. Dat geeft jou de zekerheid van werk in de techniek en onze opdrachtgevers de zekerheid dat er goede vakmensen beschikbaar zijn.

Vesten Vaklui BBL.
Technische vacatures in het leerlingwezen

Wil je graag werken in de techniek? Vesten voor Vaklui is een erkend leer-werk-intermediair. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de techniek. Bij ons vind je een project dat perfect aansluit bij jou en je BBL-opleiding. Lees meer over BBL Opleidingen in techniek »

Vesten ManiVest.
Een vast contract, wel zo prettig

Onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Dat is het DNA van onze organisatie. Onze Vesten manier van werken en samenwerken, die we hebben vastgelegd in ons ManiVest.

Korte klussen of langlopende opdrachten, wat zoek jij?
Bekijk alle vacatures voor vaklui

Of maak je liever persoonlijk kennis met Vesten?

Maak kennis.

We horen graag wat je zoekt en vinden gegarandeerd nieuw werk voor je