Filters

Vacatures in Werktuigbouwkunde.

Vesten beschikt over een uitgebreid netwerk van topopdrachtgevers in heel Nederland en een ruim aanbod aan vacatures in de werktuigbouw en machinebouw. Voor vaklui en engineers.

Denk aan vacatures op het gebied van projectmanagement, projectengineering, manufacturing en processing. Zoek je werk als starter of ervaren vakman, bekijk dan de vacatures op het gebied van operationele aansturing op de werkvloer, operationele techniek, onderhoud en revisie van machines, werkvoorbereiding en productielijnen.

Machinebouwer.

Machinebouwer.

Assemblage monteur.

Machinebouwer.

Machinebouwer.

Constructiebankwerker/ lasser.

Technische vacatures.
Werken bij topopdrachtgevers en vooroplopen in je vak

Zoek je technische vacatures bij leuke bedrijven in de regio? Bij Vesten vind je uitdagende projecten en nemen we de ontwikkeling van jou en je vak serieus. Je wordt doorlopend ondersteund en begeleid in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo groei je verder en loop je altijd voorop in je vakgebied.

Technische vacatures genoeg.
Welke baan past bij jou? Vesten maakt de beste match

De vraag naar goede vakmensen is groot. Technische vacatures zijn er genoeg. Als je wilt kun je morgen aan de slag. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer! Waar moet je op solliciteren? Welk bedrijf past echt bij jou? In welk team kom je terecht. Aan de vacature kun je dat niet zien. Daarom zoekt Vesten dat voor je uit. Wij kennen onze opdrachtgevers, de bedrijfscultuur, het type werk en de sfeer in het team. Zo vinden we de technische vacatures die echt bij je passen.

Vesten voor Vaklui.
Gewoon alles goed geregeld

Wil je werken in de techniek, dan heb je volop mogelijkheden. Wij helpen je graag die mogelijkheden benutten. In dienst van Vesten werk je in de techniek op verschillende klussen bij opdrachtgevers die bij je passen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Vesten voor vaklui, gewoon goed geregeld.

Maak kennis met Vesten voor Vaklui.

We horen graag wat je ambities zijn en vinden gegarandeerd jouw nieuwe uitdaging.