Vakman Kaz aan het werk

Werken via Vesten Vaklui?! Vakman Kaz vertelt je er graag meer over.
“Hallo, ik ben Kaz Janné, 23 jaar en ik woon in Vasse. Techniek is mijn passie en als ik niet aan het werk ben, ben ik zelfs tijdens mijn hobbies bezig met sleutelen en klussen.
Nadat ik gestopt was bij mijn vorige werkgever, werd ik benaderd door Vesten en er was gelijk een klik.
Momenteel werk ik bij Schuitemaker in Rijssen, waar ik silage/opraapwagens in elkaar zet. We zetten sinds kort nieuwe types in elkaar dus er is genoeg te leren. De werksfeer is echt super en geen dag hetzelfde.
In de toekomst zou ik graag wat meer richting probleemoplossing en ontwerp willen gaan en misschien een cursus CAD tekenen volgen. Daarnaast valt het mij op dat er in de technische branche veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en milieu.
Naast mijn werk houd ik ervan om naar muziek te luisteren, lekker touren met de brommer of auto, sleutelen en tijd doorbrengen met mijn kameraden.”