Start Nick Schaufeli per 1 mei 2021

Het team van Vesten Vaklui wordt vanaf 1 mei versterkt door Nick Schaufeli.

Ontmoet Nick:

“Mijn naam is Nick Schaufeli en ik woon samen met mijn vriendin in Apeldoorn. In mijn vrije tijd ben ik meestal te vinden in de sportschool of ben ik met vrienden. Daarnaast kijk en speel ik graag voetbal en vind ik het leuk om zo nu en dan naar het buitenland te reizen.

Ik werk inmiddels twee jaar in de arbeidsbemiddeling en sinds mei 2021 ben ik werkzaam als accountmanager bij VESTEN VAKLUI B.V.

Binnen Vesten Vaklui zal ik mij bezig houden met het werven van nieuwe collega’s en het uitbreiden en onderhouden van de contacten met onze huidige collega’s en opdrachtgevers.

Vanuit Deventer ga ik mijn steentje bijdragen om de toekomstige ambities van Vesten Vaklui te verwezenlijken. Wellicht verhuizen mijn vriendin en ik in de toekomst naar Zeewolde, mocht dit gaan gebeuren dan zul je mij vaker gaan tegenkomen in Ermelo.

De eerste weken zijn voor mij voorbij gevlogen. Ik ben goed ontvangen door mijn collega’s in Deventer en Ermelo en ik kan niet wachten om samen de schouders eronder te zetten!”

Welkom in het team Nick!