Ontwikkeling binnen de Vesten Groep

Waar liggen jouw ambities als vakman/-vrouw? Wij kijken samen met jou waarin jij je wil ontwikkelen. Voor Lennart was dit een van de redenen om aan de slag te gaan bij Vesten Vaklui.

“Hi! Ik ben Lennart (28) en samen met mijn vrouw wonend in Zwolle. Al enige tijd terug was ik op zoek naar een bedrijf dat monteurs serieus neemt en waar doorontwikkeling een van de richtlijnen is. Een oud-collega vertelde mij vervolgens dat een kopje koffiedrinken met Vesten Vaklui geen kwaad kon.

Tijdens het eerste kopje was voor mij duidelijk dat mijn toekomst ligt bij Vesten. Voor mijn gevoel was er gelijk een klik. Bij Vesten ben jij als werknemer geen nummer, maar direct een onderdeel van het team.

Begonnen als monteur wilde ik blijven doorleren tot werkvoorbereider in de installatietechniek. Na goed overleg met Vesten kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik inmiddels werkzaam ben voor Vesten Engineering als werkvoorbereider in de machinebouw/WTB. Dit was niet gelukt zonder goede begeleiding vanuit Vesten zelf.

Deze doorstroom/ontwikkeling is voor mij heel belangrijk geweest, omdat techniek nooit stilstaat. Of je nou monteur of tekenaar bent: je moet blijven doorleren om te kunnen meedraaien op niveau. Daarbij haal je zo het beste uit jezelf!”