Start René Scheffel per 21 juni 2021

Het team van Vesten wordt vanaf 21 juni versterkt door René Scheffel.

Ontmoet René:

“Mijn naam is René Scheffel, 23 jaar en ik kom uit het leuke stadje Elburg.

Vooruitlopend op mijn stage, die in september van start gaat, word ik bij Vesten ingezet om te ondersteunen in de vakantieperiode.

Ik volg de opleiding Commerciële Economie op het Windesheim College in Zwolle. Na de zomer start het 3e jaar van mijn opleiding en ga ik een half jaar stage lopen bij Vesten Engineering als junior accountmanager. Na een gastcollege van Bart te hebben bijgewoond, sprak Vesten mij zo aan dat ik meer wilde weten. Doordat ik op het MBO een technische opleiding heb gevolgd en nu geswitcht ben naar de Commerciële kant, was dit dan ook een perfecte match voor mij! Gelukkig dacht Bart daar hetzelfde over en was ik erg blij om hier te kunnen starten.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met motorrijden, Formule 1 kijken en leuke dingen doen met mijn vriendin. Aan die laatste ben ik wel de meeste tijd aan kwijt 😉.

Ik heb ontzettend veel zin in de aankomende periode en hoop mezelf goed te kunnen ontwikkelen bij dit leuke bedrijf!”

Heel veel plezier en succes René!