Technische vacatures.
Detachering, zzp-opdrachten en vaste banen

Zoek je technische vacatures of zzp-opdrachten voor installateurs, elektriciens, monteurs, metaalbewerkers of schilders?

Bij Vesten vind je een uitgebreid aanbod technische vacatures en opdrachten bij topopdrachtgevers in de regio. Voor ervaren vaklui, starters en BBL-leerlingen.

Technische vacatures.
Werken bij topopdrachtgevers en vooroplopen in je vak

Zoek je technische vacatures bij leuke bedrijven in de regio? Bij Vesten vind je uitdagende projecten en nemen we de ontwikkeling van jou en je vak serieus. Je wordt doorlopend ondersteund en begeleid in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo groei je verder en loop je altijd voorop in je vakgebied.

Werken in de techniek.
Interim, zzp-opdrachten en vaste banen

Bij Vesten vind je een ruim aanbod aan vacatures voor engineers met een looptijd variërend van een paar maanden tot een paar jaar. Via Vesten kun je op verschillende manieren als engineer aan de slag. Je doet breed vakinhoudelijke ervaring op en je leert verschillende bedrijven en bedrijfsculturen kennen. Je wordt doorlopend ondersteund om je talenten verder te ontwikkelen in de richting die je wilt. Dat is de meerwaarde van detachering bij Vesten.

Bekijk de vacatures voor engineers.

Of maak je liever eerst persoonlijk kennis met Vesten voor Engineers?
Wij maken graag kennis met jou.

We horen graag wat je ambities zijn en vinden gegarandeerd een nieuwe uitdaging.