Schilders vacatures.

Hou je van het schildersvak en zoek je leuk nieuw werk als schilder? Bij Vesten vind je volop schilders vacatures in de regio. Heb je net je vakopleiding afgerond, al de nodige schilderservaring op zak of wil je schilder worden op latere leeftijd? Je vindt bij ons schilders vacatures voor assistent schilders, onderhoudsschilders, all round schilders, spuiters, projectleider schilderwerk en uitvoerders.

Bekijk de schilders vacatures.

Liever eerst persoonlijk kennismaken?

We horen graag wat je zoekt en vinden gegarandeerd een passende uitdaging.

Werken als schilder.

Werken als schilder is dankbaar werk. Gebouwen en woningen zien er als nieuw uit nadat je als schilder aan het werk bent geweest. Dat geeft voldoening voor jezelf en blije opdrachtgevers.

Je kunt je in het schildersvak op verschillende manieren ontwikkelen. Onderhoudswerk, reparaties en restauraties, schilderwerk in monumentale panden, eindfase projecten. Allemaal werkgebieden die hun eigen kennis en ervaring vragen op het gebied van verfsoorten, materialen, ondergronden en kleuren.

Schilder worden op latere leeftijd.

Doe je al jaren hetzelfde werk en heb je het wel gezien. Werk je graag met je handen en sta je open om een nieuw vak te leren? Bij Vesten kun je schilder worden zonder opleiding. Ligt een groot deel van je loopbaan al achter je? Geen probleem. Vesten ondersteunt je om schilder te worden op latere leeftijd.

Volg een schildersopleiding bij Vesten.

Kom je net van school en wil je graag een vak leren en daarnaast werken? Bij Vesten volg je een BBL opleiding én vind je een leuke baan in de regio. Zo haal jij je diploma en doe je de kennis en ervaring op waarmee je straks eenvoudig doorstroomt op de arbeidsmarkt. Je legt een stevige basis voor een mooie loopbaan in het schildersvak.

Aan de slag bij Vesten.

Vesten is een technisch detacheringsbureau voor vakschilders. We helpen ambitieuze vaklui bij het vinden van mooie projecten, vaste banen en zzp-opdrachten.

Vesten ondersteunt vaklui, zzp’ers en BBL-leerlingen bij het maken van een mooie volgende stap in hun carrière

Thuis bij Vesten.

Vesten is een thuisbasis voor vakschilders. Hier kun je jezelf zijn. Dat vinden we ongelooflijk belangrijk. Want als jij je lekker voelt, heb je plezier in je werk en kun je jezelf het beste ontwikkelen in de richting die je wilt.

Wil je je specialiseren of ben je toe aan wat nieuws? Vesten faciliteert en ondersteunt vakschilders met opleidingen, coaching en begeleiding. Altijd in overleg met jou en afgestemd op jouw ambities. Zo blijf je vooroplopen in de markt en dat maakt je werk alleen maar leuker.

Vesten betekent:

Vacatures schilders.
Projecten, zzp-vacatures en vaste banen

Wat kunnen we voor
jou betekenen?
Neem contact op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Maak kennis.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?