Ontmoet Wendy!

“Leuk dat je mijn blog gaat lezen, aangenaam! Mijn naam is Wendy (43) en ik werk als medewerker backoffice bij de plek waar het gelijk als thuiskomen voelde: Vesten Vaklui.

Samen met mijn man Mischa en twee kids Tamar (16) en Boas (11) woon ik aan de rand van Deventer in het mooie Schalkhaar. Tijd voor mijzelf betekent een combinatie van bewegen en genieten. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en ik ga 2 x per week hardlopen. Maar voor lekker uit eten of een goed boek kun je mij ook zeker tippen!

Hoe het qua werk allemaal begon? Ooit ben ik gestart met een agrarische opleiding en heb ik mijn middenstandsdiploma gehaald. Daarna ben ik via de financiële administratie op de backoffice beland bij een bedrijf wat PBM’s verkoopt. Na deze jaren werd het voor mij tijd om verder te kijken.

Ik kwam de vacature van Vesten Vaklui tegen en daarin viel het mij gelijk op dat Vesten staat voor een goede balans tussen werk en thuis. Dat was nou net wat ik zocht in mijn volgende baan. Daarbij zal zo’n geheel nieuwe branche voor sommigen wellicht spannend zijn. Voor mij is het juist een leuke uitdaging die ik met beide handen aanpak.

Vesten Vaklui is een bedrijf met fijne collega’s, waar je er als mens toe doet. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop me voor de lange termijn te vesten bij Vesten!”