Ontmoet Merel, onze afstudeerstagiair Marketingcommunicatie!

Meet Merel Bouw! Zij versterkt ons team de komende maanden als stagiaire marketingcommunicatie….

Meet Merel Bouw! Zij versterkt ons team de komende maanden als stagiaire marketingcommunicatie. Via de bedrijvenmarkt op Windesheim kwam zij in contact met Inge en René van Vesten. ”Door hun enthousiasme werd ik ook gelijk enthousiast over de organisatie. De volgende dag belde René mij met de vraag of ik op gesprek wilden komen.”

De komende twintig weken gaat Merel aan de slag om waardevol onderzoek te doen voor Vesten. ”Maar uiteraard ga ik voor een deel ook meewerken. Zo kan ik ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat.”

Of zij zich inmiddels helemaal thuis voelt? Daar lijkt het wel op! ”Vesten is een fijne plek waar je echt jezelf kan zijn. We werken hard, maar daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid.”

Als ‘mensenmens’ heeft Merel graag mensen om haar heen. ”Ik onderneem graag leuke dingen met familie en vrienden. Lekker uit eten gaan, een feestje of gewoon lekker sporten, daar haal ik veel plezier uit.”