Meet Tessa!

Meet Tessa Bos – Stevens! Zij versterkt ons team als Financieel Medewerker. We stellen haar graag even aan jou voor. ⬇️ …

Meet Tessa Bos – Stevens! Zij versterkt ons team als Financieel Medewerker. We stellen haar graag even aan jou voor. ⬇️

Tessa bevindt zich al enige tijd in de financiële wereld. “Hiervoor werkte ik aan de financiële administratie bij een groot administratiekantoor. Ook deed ik alles rondom administratie bij een hoveniersbedrijf. Van factuurverwerking tot contractafhandeling.”
Deze ervaring neemt Tessa mee naar Vesten. Hier houdt zij zich bezig met de financiële administratie. Van factuurverwerking, betalingen tot achterstanden van debiteuren.

Dit verzorgt zij samen met collega Janna. “Ik vind het erg leuk dat ik Janna, en anderen, inmiddels collega’s mag noemen. Al tijdens de eerste gesprekken voelde ik mij gelijk op mijn gemak. De sfeer is namelijk heel open en vriendelijk.”

Nog een mooie bijkomstigheid is dat zowel het kantoor van Vesten als Tessa’s huis zich in dezelfde plaats bevinden. “Ik woon in Ermelo, samen met mijn man en twee kinderen van 2 en 4. Buiten leuke activiteiten om met het gezin en spelletjesavonden met vrienden, ben ik graag creatief bezig. Naast mijn werk bij Vesten vind je mij ook elke week een dag in de bediening.”

Leuk dat jij bij ons team zit, Tessa! 🙌🏻