Installatie­techniek.
Voor vaklui en engineers

In de installatietechniek is volop werk. Werk vinden is geen probleem. Maar een opdracht vinden waar je 100% op je plek zit, dat is even zoeken. Bespaar jezelf die tijd en energie. Zet ons aan het werk om die baan of dat project voor jou te vinden. We helpen je graag bij je volgende carrièrestap in de installatietechniek. Zodat je weer doorgroeit in je vak en iedere dag met plezier aan je werk begint!

Vacatures installatie­techniek.

Vesten beschikt over een uitgebreid netwerk van topopdrachtgevers in de regio en een ruim aanbod aan vacatures in de installatietechniek voor vaklui en engineers. Zo vind je volop vacatures voor onder meer loodgieters, installatiemonteurs, elektromonteurs, inbedrijfstellers, BIM-engineers, werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en projectleiders.

Bekijk de (zzp) vacatures installatie­techniek

Liever eerst persoonlijk kennismaken?

We horen graag wat je zoekt en vinden gegarandeerd een passende uitdaging.

Werken in de installatie­techniek.

Werk je graag in de installatietechniek? Bij Vesten kun je aan de slag bij tal van (elektrotechnische) installatiebedrijven. Onze opdrachtgevers in de installatietechniek doen veel projecten in de bouw, op het gebied van wonen, zorgen, ziekenhuizen, datacenters en utiliteitsbouw. Ze zijn altijd op zoek naar ervaren professionals voor projecten, interim-opdrachten, zzp-vacatures en vaste banen.

Cruciale installatie­techniek in de energietransitie.

Bouwomgevingen zijn bij uitstek de gebieden in de markt waar installatietechniek volop in ontwikkeling zijn. Je kunt rustig stellen dat ze een cruciale rol spelen in de energietransitie die gaande is. Met jouw kennis, kunde en inzet draag je bij aan de vernieuwing en verduurzaming die we hard nodig hebben voor een betere toekomst.

Aan de slag bij Vesten.
Detacheringsbureau in de installatietechniek

Vesten is een technisch detacheringsbureau voor vaklui en engineers in de installatietechniek. Je vindt bij ons mooie projecten voor ambitieuze techneuten bij topopdrachtgevers in heel Nederland.

Jezelf ontwikkelen doe je bij Vesten

Jezelf kunnen zijn in je werk.

Vesten is een thuisbasis voor vaklui en engineers in de installatietechniek. Hier kun je jezelf zijn. Dat vinden we belangrijk en hebben we vastgelegd in ons ManiVest. Jezelf zijn geeft je de ruimte en vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je grenzen te verleggen. Zo groei je mee met alle ontwikkelingen in de installatietechniek en elektrotechniek en blijf je vooroplopen in de markt. Vesten ondersteunt je daarin met opleidingen, coaching en begeleiding. Altijd 100% afgestemd op jouw ambities!

Vesten betekent:

Vacatures installatietechniek.
Projectleiding, interim-opdrachten, zzp-vacatures en vaste banen

Je ideale vacature nog niet gevonden?
Gegarandeerd dat wij die vinden

Neem contact op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Maak kennis.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?