Aniek stelt zich voor

Ik ben Aniek Hop, 22 jaar en ik kom uit Hierden. Nadat ik mijn opleiding voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb afgerond ben ik aan de slag gegaan als jobcoach. Hierbij heb ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar en begeleid bij het behouden van een passende baan. Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling op het gebied van school en werk. Mensen in hun kracht zetten en met plezier naar het werk zien gaan geeft mij energie.

Ik ken Jeroen al een aantal jaar. Toen ik hoorde dat hij samen met Bart Vesten Vaklui heeft opgericht werd ik nieuwsgierig en vroeg ik of één van de openstaande functies iets voor mij zou zijn.

Nu heb ik mijn eerste werkweken bij Vesten Vaklui er op zitten. Het zijn leuke en leerzame weken waarin ik de eerste contacten met verschillende Vaklui en bedrijven heb gelegd, zowel telefonisch als bij de bedrijven zelf. Binnen mijn werkzaamheden ligt het aandachtspunt op werving van vakmensen, maar daarnaast heb ik nog andere afwisselende taken waardoor ik een steeds duidelijker beeld van het bedrijf krijg. Binnen dit bedrijf heerst een relaxte sfeer, waarin de tijd en ruimte wordt genomen om jezelf te ontwikkelen. Het valt mij op dat binnen dit team er alles aan gedaan wordt om een goede en prettige samenwerking met het externe en interne personeel te behouden. Ik hoop hier nog vele leerzame en fijne jaren te werken!