Werken in de bouw.
Banen voor vaklui en engineers

In de bouw is de komende jaren volop werk voor vaklui en engineers. Volop kansen dus om je te ontwikkelen in je vak en als mens. Bij Vesten krijg je die kansen. Vertel ons wat je zoekt in je werk, wat je inbrengt en hoe je jouw loopbaan voor ogen ziet. Dan gaan wij aan de slag om een baan of project te vinden waar jij 100% op je plek zit. Zodat je weer vooruit kunt in je vak en iedere dag met plezier aan je werk begint!

Vacatures bouw.

Vesten beschikt over een uitgebreid netwerk van topopdrachtgevers in heel Nederland en een ruim aanbod aan bouw vacatures. Onze opdrachtgevers zijn veelal (middel)grote bouwbedrijven en aannemers met projecten op het gebied van wonen, zorgen, ziekenhuizen, datacenters en utiliteitsbouw. Daarvoor zoeken ze onder meer werkvoorbereiders, timmerlieden, dakdekkers, installatiemonteurs, BIM-engineers, werkvoorbereiders, BIM-tekenaars, projectcoördinatoren, calculators en projectleiders.

Bekijk de
(ZZP) vacatures bouw.

Liever eerst persoonlijk kennismaken?

We horen graag wat je zoekt en vinden gegarandeerd een passende uitdaging.

Bouw speelt cruciale rol in energietransitie.

Bouwomgevingen zijn bij uitstek werkomgevingen waar vernieuwing van techniek en technische systemen plaatsvindt. Sneller dan ooit worden nieuwe bouwmaterialen, bouwconcepten en technische systemen ontwikkeld en geïmplementeerd. De bouw vervult daarmee een cruciale rol in de energietransitie en verduurzaming van gebouwen en woningen.

Aan de slag bij Vesten.

Vesten is een technisch detacheringsbureau in de bouw. We helpen ambitieuze techneuten bij het vinden van mooie projecten, interim-opdrachten, vaste banen en zzp-klussen in de bouw.

Vesten ondersteunt engineers, vaklui, zzp’ers en BBL-leerlingen bij het maken van een volgende stap in hun carrière

Thuis bij Vesten.

Vesten is een thuisbasis voor vaklui en engineers in de bouw. Hier kun je jezelf zijn. Dat vinden we ongelooflijk belangrijk en hebben we vastgelegd in ons ManiVest. Een prettige basis geeft jou de ruimte en de vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen in de richting die je wilt. Wij faciliteren en ondersteunen je daarbij. Denk aan opleidingen, coaching en begeleiding. Altijd in overleg met jou en afgestemd op jouw ambities. Zo blijf je vooroplopen in de markt en dat maakt werken in de bouw nog leuker!

Vesten betekent:

Vacatures bouw.
Projectleiding, interim-opdrachten, zzp-opdrachten en vaste banen

Wat kunnen we voor
jou betekenen?
Neem contact op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Maak kennis.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?