Welkom Joost!

Een warm welkom aan onze nieuwe stagiair Joost 👋 (21) bevindt zich komend half jaar op de werkvloer van Vesten Engineering. Wat hij precies gaat doen, lees je hier. ⬇️

Met al enige ervaring in de sales gaat Joost aan de slag als stagiair Junior Accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor het werven en plaatsen van nieuwe collega’s. Ook houdt Joost de contacten warm bij bestaande opdrachtgevers.

Joost zijn doel deze stage? Zichzelf ontwikkelen. 💪 “Ik hoop te groeien in sales. Dit wil ik niet alleen doen, maar samen met anderen. Ik houd ervan om met mensen te werken, en daar draait het juist om bij Vesten. Geen focus op cijfers, maar op het contact met onze collega’s en opdrachtgevers.”

Na een eerste goede indruk, twijfelde Joost geen moment om stage te lopen bij Vesten. “De sfeer is hier super! Vanaf dag één voel ik me welkom en staan we altijd voor elkaar klaar, zelfs tussen de potjes ‘ontspannen’ tafelvoetbal door.”

Joost woont in Amersfoort met een goede vriend en waant zich in de voetbalwereld. Hij staat een paar keer per week op het veld en kijkt graag wedstrijden.

Tof dat je ons komt versterken Joost!