Bedankt voor je sollicitatie!

Wat leuk dat je interesse hebt in een vacature/functie bij VESTEN VAKLUI. We zullen jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Benieuwd hoe het nu verder gaat?
Bekijk alvast de 4 stappen hieronder

1. Solliciteren

Onze samenwerking begint met een uitgebreide kennismaking. We praten over je achtergrond, ervaringen en toekomstwensen. Welke uitdagingen zoek je? Waar loop je warm voor? Wat is voor jou een leuke werkomgeving? Welke arbeidsvoorwaarden vind je belangrijk?
Hoe wil je jezelf verder ontwikkelen in de toekomst?

Uiteraard maak je kennis met onze mensen en het reilen en zeilen bij Vesten voor Vaklui.

2. Een contract

Als we het eens zijn dat je bij Vesten passende projecten gaat vinden, krijg je een contract aangeboden. Je krijgt een set werkkleding, een basisset gereedschap en we bekijken op welk project je gaat starten.

3. Nieuw project

Voordat je aan de slag gaat, introduceren we je bij de opdrachtgever. Ben je begonnen, dan houden we de eerste periode intensief contact. Om te volgen of het goed klikt tussen jou en je opdrachtgever. We doen alles wat wij kunnen om het project voor jou tot een succes te maken.

4. Vesten Vakontwikkeling

Ben je aan de slag, dan hebben we regelmatig contact. Ieder half jaar voeren we een evaluatiegesprek. Daarin bespreken we hoe het loopt en waar jij nog wilt leren en groeien in dit project.

Hoe wil je jouw vakkennis en ervaring op pijl houden en uitbreiden? We vinden het belangrijk dat je over actuele kennis beschikt, zodat je ook in de toekomst gegarandeerd altijd werk hebt.