Ontmoet Melanie!

Vesten Vaklui maakt weer ruimte voor een nieuwe stagiaire: Melanie! Melanie is student Commerciële Economie aan de hogeschool Windesheim en mag zich bij Vesten Vaklui stagiaire Junior Accountmanager noemen. Tijdens haar stage oefent zij haar studierichting Sales uit bij ons in de praktijk.

Want, wat gaat Melanie zoal doen? Zij vertelt: “Als stagiaire Junior Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de werving van kandidaten voor Vesten Vaklui. Ik voer bijvoorbeeld gesprekken met hen, wat ik meteen ook het mooiste vind aan mijn werk. Het moment dat kandidaten praten over hun talenten en passie, daar kan ik écht van genieten!”

Een goede sfeer bij haar stageplek maakt dat zij koos voor Vesten Vaklui. “Tijdens mijn kennismaking merkte ik direct dat de collega’s bij Vesten Vaklui een goed team zijn. Dat zocht ik ook in een stage. Zo is de sfeer informeel en is er genoeg plek voor humor. Daarbij is iedereen betrokken en staan wij voor elkaar klaar.”

“Verder vind ik ontwikkeling heel belangrijk, dat staat bij mij heel hoog. Toen ik hoorde dat Vesten Vaklui veel waarde hecht aan de ontwikkeling van hun werknemers, wist ik waar mijn stage zou zijn.”

Melanie woont in Zwolle samen met een vriendin. Haar vrije tijd besteedt zij aan krachttraining en yoga. Verder neemt Melanie de tijd voor afspreken met vriendinnen, lezen en schrijven.

Wil jij je ook ontwikkelen bij Vesten Vaklui? Neem dan contact met ons op en Vesten Jezelf! Mail via info@vestenvaklui.nl of bel via 085 – 029 0589.