Nieuwe collega: meet Mathijs!

Nieuwe avonturen beginnen met nieuwe gezichten. Met enthousiasme verwelkomen wij onze nieuwe collega Mathijs in ons team! Laten we hem aan je voorstellen, snel verder lezen dus. 👇
Mathijs (31) voegen we toe aan onze groep van accountmanagers. Affiniteit met de functie en de branche heeft hij meer dan zeker, want al snel kwam Mathijs erachter dat hij veel energie krijgt van de omgang met monteurs en het bezoeken van relaties. Dat is natuurlijk dé gouden combinatie om je aan te sluiten bij ons team! 💪
Binnen Vesten voelde Mathijs zich al snel thuis. “De sfeer is top! Ik merk dat wij een hecht team vormen en iedereen binnen Vesten is makkelijk te bereiken.”
Mathijs ziet zijn functie als Accountmanager, bij Vesten Vaklui, als dé vervolgstap in zijn loopbaan. “Ik zocht in ieder geval een bedrijf in de technische detachering. Nu ik mij ook mag ontwikkelen binnen de organisatie, weet ik zeker dat deze functie, mensen en een platte organisatie bij mij passen.”
Buiten Vesten houdt Mathijs van sportieve activiteiten: fitnessen, kickboksen en het bezoeken van voetbalwedstrijden bij PEC Zwolle.
Nogmaals welkom Mathijs!