Meet Isis, onze afstudeerstagiair HRM!

Zij versterkt ons team de komende maanden als HR-stagiaire….

Zij versterkt ons team de komende maanden als HR-stagiaire.

Enige tijd geleden leidde een praatje op de bedrijvenmarkt van Hogeschool Windesheim al snel tot een vervolggesprek voor een afstudeeronderzoek bij Vesten Engineering.

En zo geschiedde. Sinds februari doet Isis onderzoek naar het opzetten van een functiehuis voor Vesten Engineering. Een uitdagende, maar waardevolle opdracht voor onze organisatie. Naast onderzoek, doet Isis ook praktijkervaring op. Wekelijks verricht zij HR-gerelateerde opdrachten op de werkvloer van HR.

De in spe HR-professional waardeert de informele en laagdrempelige sfeer. Van gezamenlijk lunchen tot tafelvoetballen op kantoor. “VestenGroep houdt de binding met haar collega’s met leuke, kleine en grote activiteiten. Elke collega maakt hierdoor deel uit van het team. Deze binding zorgt gelijk dan ook voor nauwe communicatie met elkaar. Hierdoor kan ik echt mijzelf zijn.”

In haar vrije tijd is Isis graag op pad met vriendinnen, ontdekt nieuwe gerechten in de keuken en is met haar Ridgeback in de natuur. Ook vind je haar geregeld op de padelbaan.

Isis hoopt in juni haar HRM-opleiding af te ronden. Daar hebben wij natuurlijk alle vertrouwen in! 💪