Janna Evink gestart als assistent controller

En we hebben weer een nieuwe topper aan boord van team VESTEN !

Een korte meet & greet met Janna Evink :

“Ik ben Janna Evink, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen van 8 en 3 jaar in Elburg. 6 januari ben ik gestart bij VESTEN. Ik begin vol energie en enthousiasme en ik kijk uit naar alles wat ik hier ga leren en meemaken.

Bij VESTEN ben ik niet helemaal een nieuw gezicht. Hiervoor heb ik bij Brouwers Accountants & Adviseurs gewerkt en kwam ik eens per 2 weken financiële werkzaamheden verrichten voor VESTEN VAKLUI en VESTEN ENGINEERING. Vanaf dag 1 werd ik meteen in het bedrijf opgenomen. Op het moment dat ik de kans kreeg om hier ‘echt’ te gaan werken, heb ik deze met beide handen aangegrepen. De sfeer op het werk is gezellig en er is veel ruimte om je te ontwikkelen.

In mijn rol als assistent controller verwerk ik de financiële cijfers en informatie zodat beslissingen over de financiële structuur, het budget, investeringen en de administratie beter gemaakt kunnen worden.

Naast mijn werk en gezin zwem ik graag. Verder vind ik het leuk om op stap te gaan met vrienden”

 

Welkom Janna, wij zijn blij dat je erbij bent !