Björn Engelsman gestart als junior accountmanager – stagiair

En we hebben er weer een hele energieke collega bij !

Meet Björn ..

” Beste collega’s,

Mijn naam is Björn Engelsman, 24 jaar en ben per september begonnen als Junior Accountmanager (Stagiair) bij Vesten Vaklui. De reden dat ik hier zit is omdat ik in het 4e jaar van mijn studie Commerciële Economie op Windesheim zit en dat ik de specialisatie verkoop volg. Vervolgens ben ik met Bart Doornwaard in contact gekomen en leek het mij een mooie uitdaging om bij Vesten Vaklui mijn specialisatie te doen. Ik ben een vrolijke en positief gestemde jongen die altijd in is voor een praatje! Daarnaast houd ik van persoonlijk contact met mensen. Ik denk dus dat ik bij Vesten Vaklui wel op de goede plek zit.

Daarnaast ben ik vrij druk met mijn grootste hobby waterpolo. Ik speel in het 1e van Zwolle op het een na hoogste niveau van Nederland en train daar 3x per week voor. Verder vis ik graag op roofvis en ben ik graag bezig met sportieve activiteiten of lekker met vrienden afspreken.

Ik heb zin in mijn tijd bij Vesten Vaklui en ik hoop hier veel te kunnen leren! Ik hoop jullie te zien op de werkvloer! ”

 

Welkom en veel plezier en succes Björn !